Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blygheten försvinner med åren


Har alltid trott

att jag var en blyg liten viol

men har förstått

att jag i själva verket

är en uppmärksamhetsknarkare.






Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-03-26 15:46



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
roligt nytt ord där åren lägger till
2010-03-28

  Blake
ohhh, tjusigt!
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans