Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om jag vore en häxa

jag ska nog bli en häxa ändå, det verkar så fritt och härligt
på nåt vis. en häxa med håret flaxande i vinden då jag springer efter bussen. eller en häxa som snör ihop en knut av det långa grå håret och sticker in en penna för att hålla frisyren kvar.

jag ska nog bli en häxa ändå. det verkar så klokt på nåt vis. en häxa ler så milt och blickar mot himlen. en häxa pratar med änglarna som gamla vänner. jag har ju redan en svart katt så det blir nog lätt.

jag ska nog bli en häxa ändå. det verkar så coolt på något vis. en häxa bryr sig inte om vad grannarna tycker. kan ha svarta gummistövlar på sommarfesten och snickarbyxor i kyrkan. en häxa kan läsa böcker om Gud och Jesus och tro som hon vill.

jag ska nog bli en häxa ändå. det verkar så sunt på nåt vis. man lär sig en massa om örter och kan hämta maten från skogen. behöver inte handla på Konsum utan man bakar brödet av barken i parken.

jag ska nog bli en häxa ändå. det verkar så praktiskt på nåt vis. om datorn går sönder ber jag bara en bön till mina änglar och så startar den troget. om jag är sen till tåget ber jag bara änglarna stoppa det en stund så hinner jag med.





en häxa är jag nog redan när jag skriver de här orden. men det är det ingen som vet - än!!




Fri vers av Gunsan
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-26 17:46



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Då blir vi tre;) Härligt! Fin text:)
2010-07-16

  Miss Mod
En underbar liten häxa, det låter coolt, på något vis.
2010-04-05

  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-) Då blir vi två
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan