Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Lantz II

Så underbar och så vacker
min superhjälte är.
Får mig att under höstnatten
och får mig att skratta som aldrig förr.

Förut kallade jag dig dammsugarmannen
men nu är du mer än så.

Du är min superhjälte




Fri vers av ingen alls
Läst 226 gånger
Publicerad 2005-11-06 01:28



Bookmark and Share


  Amy (F)
Haha :) Dammsugar mannen och nu superhjälten! :) Skoj :)
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls