Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ägd

förvirrad livsenergi
jagar förvirring
mitt kön
stående längtan
ditt öra
så djupt
viskar sanning
av förljugenhet
om jag
ändå
kan
tro
på det




Fri vers av Marvin
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-26 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin