Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REFLEXION



Ett barn skall vara gulligt
och en schlager likaså.
Men ett snorigt barn är dock,
det mest vanliga ändå.

För ett ledset barn som gråter,
kan se mycket vuxet ut.
Nej, ett sådant barn får ej
av snälla tanter, gottestrut.

Såná tanter är ej snälla,
som blott lönar snälla barn.
Såná mänskor är så rädda,
för ett enkelt vindens flarn.




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 00:00



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
sant Larz!
2010-03-27

  Larz Gustafsson VIP
"Ingen älskar ett barn som är starkt" (Björn Afzelius)
2010-03-27

  Anders Nordlander VIP
jag kanske inte vill dra det såååå långt...
eller...
hur menar du Johan?
2010-03-27

  Johan Bergstjärna VIP
Det är så fascism skapas.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP