Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina dagar




det gör ont
mina fingrar
jag saknar
all vilja

att vara
att känna
att tänka
känna livet

så jag
släpper allt
min förnöjdhet
gillar mig

ser gatorna
känner doften
bara äger
och finns




Fri vers av Marvin
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin