Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handsläppan

 

se mina händer

äro fyllda med önskningar

 

väsen lämnar mödogrotta

kisar solfingrars

ögonsmekan

 

i besinnan andas bröstkännan

 

 

stegen vill springa

sansa dig du gryningsliv

 

stegen vill

sansa dig du ur grotta stigen

 

väsen sansar sig

stillväsen

 

följer stigen ur grotta

 

står i vindkännan

lyfter händer

se mina händer äro fyllda med böner bönerop

 

se jag släpper dem fria

vind

vindar

 

giv dem deras liv åter

bundna var de

 

 

se jag släpper dem fria

må det ske

 

 

stillväsens

rörelseväsen synes springa

 

vindleende

ljus

 

håller en flygande drake i handen

mödostegen

är

 

skimrande färgystra

girlanger

 

 

mödogrotta är en utslagen kronfamn

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-27 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser