Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika falla livets skärvor

någon, som en skärva av finaste glas
så spröd och så fin och skimrande
minner om ljuvliga dagar
ger löften om strålande framtid

en annan så kantig och vass
helt övergiven, repig till ogenomtränglighet
med kanten mot livet och blundar
när framtiden skärs sönder




Fri vers av **AnneLiten**
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

**AnneLiten**
**AnneLiten**