Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så måste det vara med tanke på vad de gör... och tänk allt som inte upptäcks...


I maktens rum II


I maktens rum

Och dess bakre korridor….

Tror vissa att det inte finns någonting

Man inte får




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-29 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO