Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, Jag & FC Barcelona

 

 

ikväll sitter vi tillsammans
på varsitt håll
tillsammans i vår ensamhet
och tittar på fotboll

la liga
mitt favoritlag
fc barcelona

men jag bryr mig inte så mycket
om plockandet av poäng
om Messi gör ännu ett hattrick
eller om Zlatan trivs där eller ej

nej

allt jag bryr mig om ikväll
är att du inte är här
som jag så gärna önskat att du var
istället får jag drömma
precis som jag gjort varje natt och dag
i nästan två år

ja

ikväll så tittar vi tillsammans
på varsitt håll
och tillsammans i vår enskildhet
tittar vi på fotboll
men jag hade hellre bara varit
i samma rum
som dig


mitt hjärta

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-27 20:26



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Det är väl så det är. Att bara få vara, sen kvittar resten. Fint skrivet.
2010-03-28

  aol
så denna text berörde mitt innersta
2010-03-27

  håell
superduperbra
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP