Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibration

 

på en skör tråd
hänger livet
och det vibrerar sakta

som av liv




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-27 23:22



Bookmark and Share


  C Cobain
Sonen, då 5 år, säger. "En vibration är en rörelse som inte vet var den ska ta vägen"....
2010-03-30

  aol
ruggigt bra skriftat, berörande så nära,
2010-03-27

  Eva Langrath VIP
Träffar mig starkt just så.
2010-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Så starkt men ändå så skört.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger