Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Klockan är framvriden
och det är under tiden
som jag vrider mig och
vänder dig bort från mig

att svälja är ingen reflex,
men ändå slukar du allt som
om du vore riktigt jävla full
(men så mycket enklare att få omkull)
tar emot ditt "urschäkta"
och det är ju okej,
men jag duschar inte av dig
slipper suga av dig
säger: snälla ta mig, nu,
och vänd mig bort från dig.

Föregående textrader var gjorda på metaforer.

Det var bara ett försök att beskriva
DIN patetik på, så förnedrande som möjligt.
DITT vansinnigt lättsinniga sätt.
DITT sätt att tro att
DU är så jävla påläst
och kunnig
och saklig
och punktlig
och bruklig
mest sjuklig.
DU
sjunger texter om
Love i have forgot
- eller nåt




Fri vers av osmidig
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-28 01:17



Bookmark and Share


  notsomad
tid är relativt och jag ´gillar hur du skriver ...:)
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

osmidig
osmidig