Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Föröskte fånga känslan när mitt hjärta gick och lade dig. Denna om dej, du vet att du äger mitt hjärta/ Erik - Underbart Erik!! Underbart!! Det är såna här textern jag menar att du ska skriva..!! Det fyller min själ med nya hopp!!! fortsätt så darling ;


Ballad till Anna

Skulle man slå upp ordet Kärlek
I en bok, på nätet eller helt enkelt i mitt hjärta
Så skulle ditt namn, din bild eller dina andetag fyllas upp
Av en stor röd text tillsammans med känslornas våg

Du kallade mig för ordens mästare
Att jag fick till mina texter så bra
Men jag kan inte med ord förklara
Hur mycket du finns inom mig
Utan att behöva andvända 1000 ord på rad

Då mina ord ” ** ** ***** ” inte bara är
Några nedkrafsade ord av en 18 årig själ
Som är på jakt efter bra betyg
Utan är som en förklaring
På hur mycket du inom mig finns

Då ordet kärlek inte har en betydelse i ord
Utan består av ett namn
Som din pappa gav
dig till för att visa hur mycket han älskade henne
Då ordet kärlek inte kan andvändas i något annat sammanhang
Än tillsammans med ditt fyra långa ordiga namn

Du är betydelsen i ordet kärlek
I min uppslagsbok

Dessa ord har ingen mening,
Inget syfte och ingen tanke
Utan bara en känsla

Då denna text bara är en
Enkel liten rad av en pojke
Som sitter på en trappa och säger till
Flickan i hans liv
Du är inom min kropp

Du är betydelsen i ordet kärlek




Fri vers av Erik&Anna
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-11-06 13:16



Bookmark and Share


  Wretling
Anna (L)
2005-11-07

  Jan banan
Den var fin! Mycket!
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Erik&Anna
Erik&Anna