Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår eller er , eller allas ?


ljuset bländar vintetrötta bleka ögon

doften av jorden välkomnas tacksamt

förundran och vördnad inför naturens vackra krafter

jag vilar mig mot årstiders trygga axel




Fri vers av näsan
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-28 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan