Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma



i varje skugga ser jag dig

i varje ögonvrå står du


jag söker alltid avtrycken du gett

de finns ju överallt fast

jag knappast alls dig sett


jag söker dig , jag längtar dig

jag är din i alla väderlekar














Fri vers av näsan
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-11 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan