Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

homo ludens 2



det kanske blir lite bättre sedan

det kanske ordnar sig längre fram


sov nu på saken så löser sig allt

tänk nu inte på det, tänk på något roligt


det är inte bra att tänka, då blir man tokig

man kan bli svag i nerverna om man tänker


TANKENS kraft är inte att leka med ,

eller kanske det är just den som vi bör leka med ?




Fri vers av näsan
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan