Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resebyrån


i resebyråns låda finns det gratisresor för alla

allt inkluderat , fritt fall , gränslösa färdmedel

det oväntade bör förväntas

allt du önskat kan hända, här träffas alla, döda som levande

landskap utan naturvetenskapliga ramar

ingen vet vad som händer , mirakel sker varje sekund

välkomna till drömmens landskap , utan krav på visum, valuta, vaccination




Fri vers av näsan
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-22 19:58



Bookmark and Share


  Nanna X
..eller pass, pengar, Panodil. ja drömmar är fantastiska!
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan