Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övergrepp ?


jag vet inte vad som flög i mig

men jag kunde inte motstå

frestelsen

att sära på dem

försiktigt öppna bladen

på tulpanan för att se hur den såg ut inuti ...

efteråt skämdes jag en smula

och tulpanen rodnade




Fri vers av näsan
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-25 18:43



Bookmark and Share


  Nanna X
en skata kanske?
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan