Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byte


att byta skepnad med vinden

för en timma

jag ville då smeka min älskade
med ljummaste kryddvind

jag ville därefter öka i styrka
och tumla ned i en färgsprakande artrik lövhög

jag ville då lura utanför utgången till världens största myndighet

överaska alla som klev utför trappan på väg till sina hem

helt enkelt frigöra dem från sina huvudbonader i en uppåtriktad plötslig manöver

dra mig tillbaka kluckande av gjädje och njuta av ett stilla hattregn




Fri vers av näsan
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-09 11:25



Bookmark and Share


  calidris
Underbar!...Ja, tänk om man fick...skulle gärna röra om lite i världens största myndighet !
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan