Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på deras "kundepolicy"


VÄRDELÖS FÖRSÄKRING



Vågar du använda ”IF”?


Jag menar ”IF” får ett helt enkelt ”IF”
Att framstå i en ny dager…

OM
Inte ”OM” nåt händer
Utan ”OM” du får ersättning….

Och ”OM” du har en bil
Försäkra inte i IF


If vill aldrig betala
Och varför ska man ha
En sån försäkring ö h t…


"VAD ÄR EN VÄRDELÖS FÖRSÄKRING VÄRD"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 231 gånger
Publicerad 2010-03-29 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO