Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla




Revor

När kommer

jag hem igen?

tårar trär

ett band

för fötterna

 

i revor

är min skog

försjunken

mossan murar

min väntande dag




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-28 15:58



Bookmark and Share


  Anna*
Stark text! Mycket känslor! Berör
2010-03-28

    Bodil Sandberg
En mycket mycket vacker vemodig dikt du får alltid det där djupa i en att lyfta så är det ..applåder så starkt och sparar den såklart
2010-03-28

  anits VIP
Fina känslosamma rader
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö