Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsala


Uppsala stad

Ska vi slå vad?

Om tre år vänder vi blad.




Fri vers av sunnerman
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-26 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnerman
sunnerman