Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I

Mitt hjärta stod i brand
för ett helt annat land
Skaka inte min hand
nu är det tand för tand
Allt guld blev till sand.
Saknar honom ibland
vi knöt så starka band
Jag är en zebra utan rand
i mitt eget land.




Fri vers av sunnerman
Läst 368 gånger
Publicerad 2010-12-13 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnerman
sunnerman