Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'm so special


Kära vegan,
stick från stan.




Fri vers av sunnerman
Läst 259 gånger
Publicerad 2010-12-13 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnerman
sunnerman