Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemmastadd



På jakt efter mina rötter

men marken fångar mina fötter

svaren i botten av vinglasen stötter

igår var jag Snövit men idag Trötter

ekvationen är som svårknäckta nötter.












Fri vers av sunnerman
Läst 259 gånger
Publicerad 2010-07-26 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnerman
sunnerman