Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt

Du är överallt
som en skvallerfylld spalt
Vad är ballt?
Du vet att allt blev kallt
Kallar dig för salt
Du, - en tom gestalt.
Jag, - din nästa anhalt.




Fri vers av sunnerman
Läst 179 gånger
Publicerad 2010-04-17 05:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunnerman
sunnerman