Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartid

 

tiden lider
tiden går
i en timme för trånga skor
tiden vet vad klockan är slagen
tar ett hoppsasteg fram
med skruv

blir det sommar då?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 458 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-28 22:30



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Nej..inte blir det sommar, det är ju knappast vår fast tiden lider
och jag med den...
2010-03-29

    Tea Alex
Udda detta med sommartid.
2010-03-29

  aol
det kvittar tiden nuet är där som vanligt, bra skriftat, ler,
2010-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Tiden lider och vi med den...

Besynnrligt påfund det där med sommartiden, tycker jag.

Vad händer om man lyssnar på "Sommartid" med Uggla?
2010-03-28

  Johan Bergstjärna VIP
Jag gillar inte att förlora en timme... det är alltid samma rubbande känsla...
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger