Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av en annan sort


För den som faller

ur ramen

finns ingen tröst

eller sann kärlek.

Det enda som återstår

och gömma händerna.






Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-28 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans