Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farträdd


Jag ber om en

lugn och stillsam färd

genom stadens brus

på väg någonstans

men får allt som oftast

hjärtat i halsgropen.

Du lyssnar inte.










Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 173 gånger
Publicerad 2010-03-28 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans