Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag köper glömska varje helg


jag köper glömska varje helg.
och när den inte vill sätta i sig
så vill jag stämma systembolaget för
falsk marknadsföring,
eller något annat kul.

för när jag halsat en 75:a
och ändå inte kan glömma ett helt liv
undrar jag om det kan gå att glömma.

idag står ni och blickar tillbaka
kan muttra något om att jag ska lära
av era misstag; att jag aldrig ska ångra det
jag gjorde, utan bara det jag inte gjorde.
och jag vill muttra tillbaka.

håll käften.

för jag kommer ändå ångra samma saker
idag, imorgon, på fredag som jag ångrade
igår.

och jag kommer spy upp min idiot.
min glömska kommer flyta runt
i en toalettstol
och ditt leende kommer likt fan
vara bakom mina ögonlock.




Fri vers av feber
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-29 00:09



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
titeln är ju fan helt sjukt bra, jag håller med på hela texten, jättebra. jag överväger att bokmärka
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber