Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men kometen kommer aldrig


Det var länge sedan jag
gjorde mina andningsövningar.
i månader har jag hållit andan
känt dina händer som kryper som spindlar
upp längst mina ben.
känt spindlarna som kryper ner som händer

Nu vid månadsskiftet
gröper du ur en drös med spindelägg
och jag döper dem var och en för ett
fast de ihopkletat av sekret
döper dem var och en för ett
till namn som passar mjukisdjur.


Du skrävlar
om allt jag inte vet. Skillnaderna!
på utbildning och inbildning
så medan du andas ut och in
väntar jag på att himlen ska stå i brand
och det slutar vara viktigt
att andetag har ett accent av kontroll




Fri vers av feber
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-31 20:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fruktansvärt bra!
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber