Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min nöjeskarusell av blodiga stridshästar


Besvikelsen signerar hans ord
som det står med illröd tusch
”med vänliga hälsningar
Du är inte den jag hoppades på”

men Han skriver
fast orden harklar sig av besvikelse

och jag trillar dit igen.
(har inget bättre för mig runt jul)

börjar med att jag tänka på honom
slutar med att jag tänker på
hur jag inte ska vara en besvikelse

skallar mig blodig
sandpapprar ner mina tre kantiga hörn
tar mig igenom en centrifuger
för att krympa
och passa i det hål
som jag glömt bort formen på

”nej inte är något fel
jag är bara för trött för att skriva utförliga svar”




Fri vers av feber
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-07 20:24



Bookmark and Share


  SvartPortal
Välordat och fint!
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber