Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trycker man upp din visningsbild är du förjävligt ful


tappat räkning på antal dagar
som jag pekat fuck you åt din visningsbild,
för än idag när jag tar på mig själv
försöker jag tränga undan dig
men precis när jag kommer
lappar du upp din sperma från golvet

och jag vet att du glömt mig
för vår ridå är jävligt nerrunkad
så ingen skulle vilja ta i den

så jag intalar mig att allt är sig likt
att lusten och fägringen är stor
och både före och efter dig
kommer människor älska mig.




Fri vers av feber
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-06 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feber
feber