Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet är vitt




Rummet är vitt


Rummet är vitt


Rummet är ditt

Kärlekens vita

och röda färg

Men inte dansk

Inte tillägg som blått, fransk, norsk, isländsk eller engelsk



För rummet är, bara vitt

Och rummet är bara

Ditt

Och mitt

Naturligtvis….

Och kärleken sig spritt….

I detta magiska rum

Som vi alltid återvänder till




Det vita ger den röda kärleken återsken

Så rummet blir rött som blod

Och kärlek…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO