Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var och en får skämmas för sig


När dumheten

når sorgsenhetens

djupa källa

finna ingen återvändo.

När det uppenbara

gör sig påmint

gråter själen.

Lägger sig ned

och inväntar

domedagen.







Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans