Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men nån stans ligger det ju...


Mod

jag skjuter
upp
allt
tills det inte
längre går
då krävs det
mod

som jag inte
längre har




Fri vers av Bengt VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-29 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP