Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en halvhjärtad begravning




du bad mig
gräva en grav

din
vår

jag har ingenting emot gravar
i princip

den blev inte särskilt djup
väggarna sluttar nog
högst betänkligt
utom vid en kortända

där sätter jag mig
och dinglar med benen

metar
matar
minnen
dag efter dag

du och jag
rör oss
stilla
när vi byter famntag
därunder myllan

alla ska få tro
vi dog




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 09:34



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
begravningar är en del av mitt yrke..
gläds åt alla famntag under mullen..
2010-03-31

  oMareld
vackert skrivet
min vän

vackert
2010-03-29

    ej medlem längre
jag är genomgående trollbunden
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP