Till Eken" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Eken


Höst-Haiku V


Ekens bruna blad
Vissna men kvar trots köldknäpp
Lönn kal i sorgdräkt




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-11-06 17:21



Bookmark and Share


  Cris
Är Lönnen månne avundsjuk på Eken? fin haiku
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet