Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlöshet


Att inte nå fram

är som att tala

med en vägg

en frustrerande känsla

av total

maktlöshet.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 544 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans