Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sjunger i mig!

Livslusten faller
som ett mjukt vårregn
på min kropp.

Jag känner mig i topp!

Frusenhenten är, som borta
när dagarna blir längre och
nätterna blir ljusare och korta.

Och på mitt bord står påskliljorna i blom
inte en vas är tom och med vårens
doft i pistillen då slår lyckan
till i en...

Och när en frusen själ får ett sådant lyft
jaaa då blir det så klart ett jättesnyft
men inte av sorgens gråt
nej av något helt annat
en glädjens och tacksamhetens låt...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-29 12:57



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Grattis du goa och glad glädjespridare!
2010-03-30

  Mikaela P
Den här blev man riktigt glad av!
Känner igen känslan. Första dagarna av våren känner man sig pånyttfödd. Fin dikt.
2010-03-29

  En strimma av guld
Jag är där hos dig i tanken njuter av din vårkänsla och blommor i all prakt. Tack för glädjespridningen enda hit till mig.
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt