Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internetgissel?




Den utstötte

är en

av de för många

en lilja

som ävlas sin vithet

 

ser in

i dessa flammande fotoner

borta är händer

och min mänsklighet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-29 15:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dikt som får tanken att vandra över vida platser
2010-04-01

  walborg
Internet är svårt att vänja sig vid när man är van vid äkta möten mellan människor.
2010-03-29

    ej medlem längre
Blir vid med att läsa den här ... den skapar associationer.
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö