Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan bara välja dig eller mig, inte oss

Vild
som en lägereld
och med ögon lika blanka
som ett hav

Ensam
i en tanke
i ett beslut
som kan sluta precis hur som helst

Här är jag
Sådan är jag

Jag har glömt hur jag känner
Jag har tappat bort min logik

Jag som alltid har varit beslutsam
vet inte vilken väg jag ska gå

Om jag ska ta hand om mig själv
eller den som har älskat mig villkorslöst
i första hand
vet jag inte

Jag undrar faktiskt
om jag vet något alls
för mina ben för mig åt ett håll som jag inte vill gå

Vilse
är jag
i en skog som jag själv planterat




Fri vers av Tymin
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-29 17:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fortsätt va vild
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin