Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara hade vågat



Jag har hållit vartenda löfte
som jag någonsin givit dig

Till och med dem jag inte trodde på själv
när jag sa dem


På nya ben
På ny mark

Jag tror ibland att omgivningen kan rädda mig
från tankarna som följt mig åt
alldeles för länge

Den nya omgivningen
som medicin

Det hjälper
men bara när det behövs som minst


De frågar mig

var jag kommer ifrån
vem jag är

De frågar till och med om dig


Jag berättar kort
och överdrivet lättsamt

leendes
ryckandes på axlarna

om människan som gav mig allt jag saknade
och mer

med ord som aldrig gör rättvisa
för någon eller någonting


Jag undrar vad du skulle känna
om du hörde hur varmt jag talar om dig

och om du skulle känna min sten i bröstet
när jag säger att det fortfarande gör ont

Jag undrar om du skulle lyssna


Jag skulle vilja glömma dig nu
och dränka mig i någon annans hjärta

men jag kan inte

för alla är antingen som du
eller inte




Fri vers av Tymin
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-04 00:33



Bookmark and Share


  volaille
Fullkomligt älskar hela sista biten ... det borde vara en egen text

-
Jag undrar om du skulle känna min sten i bröstet
när jag säger att det fortfarande gör ont

Jag undrar om du skulle lyssna


Jag skulle vilja glömma dig nu
och dränka mig i någon annans hjärta

men jag kan inte

för alla är antingen som du
eller inte
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin