Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsbotten


Du är inte så viktig längre

Nu när jag skapar mig ett eget liv

Finns du inte längre här

Som ett vrål eller en viskning i mitt öra

Långsamt tystnande

Lägger sig min smärta som en havsbotten

Istället för att vara hela havet


Precis som du




Fri vers av Tymin
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-15 20:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande väl
2012-09-11

  entusiasm
bra!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin