Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan frågan ställts

Att vi som människor alltid tror
att vi har ett val,
när allt egentligen var tänkt att bli som det blev
redan när det började

Alla dessa möjligheter är illusioner
av att vi, du, jag tar aktiva beslut
som leder livet dit vi vill

Vi väljer nästan aldrig egentligen

Som de människor vi är tar vi de beslut vi tar
Enligt de lärdomar vi fått tänker vi framåt

Ofta har vi redan bestämt oss innan vi tänkt efter

Ofta har vi redan svarat innan frågan ställts




Fri vers av Tymin
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-07 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin