Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blötsnö, glass och frusna tår

Blötsnö, frusna tår.

Kanske några strålar vårsol.

Regn som himlen glömde kvar.

Grus, blöta och kalla fötter.

Nya solglasögon som luktar plast.

Smutsiga snödrivor, damm och grått.

Grå asfalt, gråa träd, grå himmel.

Gråa askfat, grå lungor.

Glass, Ben & Jerry's.

Fast att det är alldeles för kallt.

Gammal skit blåser upp.

En trasig bok, några sidor utrivna.

Resten bara trasigt och fuktigt.

Varm choklad och chailatte.

Converse och för tunn jacka.

Alldeles för mycket plugg.

Väldigt grått, men faktiskt lite ljusare.

Vantarna glömda på bussen.

Fast vem behöver dem nu?

Det är ju vår.




Fri vers av Thisisnotashoe
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thisisnotashoe
Thisisnotashoe