" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insp. google-tips i citatet. (I tidsbristens Millenium googlade jag Till Slut om Infinitiv med tid som jag hade över, bara för Att "för att" är nära släkt med "därför")




(att) prata med en sökmotor

 

"Tips: Spara tid genom att trycka på Return eller Enter istället för att klicka på "Sök" "

 

tips om tidsvinst som tar längre tid att läsa

än vinsten av tid blir

 

anses av undertecknad vara ganska

tidsödande

om korttidsminnet är satt ur spel

klickvanan är för hårt inrotad

 

eller lillfingret har fått kramp av för många

radbrytningar

 

Tips: Spara tid genom att lägga tiden på vettigare tips.

 om t.ex.

Hur prata med en sökmotor

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-30 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri