Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

exklusiva omtagningar

 

 

 

Vi stannar där, i kupade händer

En platinaskärva vaggar

dörrhandtag som vänsterprasslar,

vacklar ut i dödsmetall

Det rinner genom kupade händer

bara långsammare

 

 

Randiga handflator, visste inte om

dina silkeslena överkast

Suger på en mening vinklad

i ett huvud på snedden

Genom minerad vegetation

i illasittande rostig rustning

 

 

Illdåd

i eller på bar gärning

I värme slingrar Jack

upp ännu ett sår

Någon gång just nu

är morgonbitti utan ett uppsåt

I eldpjäsen den självförvållade

 

 

Blå klockor, slag och visare

Här ett ratata

i överensstämmelse

Tvillingsmatter i den orgien

gjord till den vackraste död

En kysst röd båt lägger ut

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-30 08:50



Bookmark and Share


    Melona
jag tycker om den här.
alla de sorgligt vackra bilderna du målar upp. ja, alla är inte sorgliga. hursom. fina omtagningar. jag ska fundera ett slag. tack.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna