Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens sista strålar

Solens sista strålar når
tvärs genom rummet


Skymningsljuset är på väg

Fåglarna dämpar sitt kvittrande

Trafiken tystnar


Jag själv är trött

Nöjd med min dag


Jag är mätt

Jag har mött människor

Jag har känt kärlek


Livet är gott





Fri vers av Amorina
Läst 169 gånger
Publicerad 2010-03-30 18:48



Bookmark and Share


    eva m h
En GOD sammanfattning av dagen
2010-03-30

  Lady Alassa
Mötas och kärlek det är väl livets essens
2010-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Då sover du bra sen.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina