Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yra

Jag kolliderar
med apatin
som alltid väntat
runt nästa hörn
och nästa

Jag kolliderar
med det förutsägbara
om man nu kan kalla
det för kollision
snarare än ett öde

Jag kolliderar
med tankemönster
som jag undviker
och därför tänker
varje timme

Jag kolliderar
med ensamheten
utan att känna mig ensam
mest bara som mig själv
fast feg

Jag kolliderar
med kollisionerna
frontalkrockar
med alla människor jag möter
och måste bemöta

Jag tänker kollidera
med nya mönster
nya minuter
i mitt liv




Fri vers av Linneau
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-30 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneau